left-small-gray-img

Werken bij Saltwater

Everything Is Possible!

Ben jij een maritieme werktuigbouwkundige die op zoek is naar een uitdagende carrière? Dan is Saltwater Engineering de perfecte plek voor jou!
Saltwater biedt op maat gemaakte engineering-oplossingen voor de marine- en offshore industrie. Ons succes ligt in het centraal stellen van de behoeften
van onze klanten. Door hun uitdagingen te begrijpen, kunnen we praktische en slimme oplossingen leveren.

right-gray-bg

Onze vacatures

Senior CAD Engineer

We zijn op zoek naar een gedreven en ervaren Senior CAD Engineer. In deze functie ben je medeverantwoordelijk voor de engineering van verschillende maritieme…

Open sollicitatie

In 2024 gaan we op zoek naar de volgende vacatures; Naval Architect, (Sr.) Projectleider, Jr. Marine Engineer. Ben je geïnteresseerd in een van deze functies, stuur alvast je CV op!

left-gray - bg

Onze cultuur

Ons team van professionele, multidisciplinaire scheepswerktuigkundigen is zeer getalenteerd. Wij zijn een hechte groep waar iedereen even belangrijk is. Onze kracht ligt in de samenwerking, alleen zo komen we tot de beste resultaten.

Onze bekende filosofie van “Alles is mogelijk” komt verder tot uiting in de manier waarop we ons werk doen. Op ons kantoor hanteren we korte communicatielijnen en een zeer platte hiërarchie. Dit resulteert in een dynamische en snel groeiende organisatie.

Naast hard werken, hebben we ook een cultuur van samen ontspannen. We organiseren regelmatig gezellige uitjes om de band tussen collega’s te versterken.

Kortom we bieden uitdagende carrièremogelijkheden en bevorderen een cultuur waarin elke werknemer respect en kansen voor voortdurende professionele groei ervaart.

Young Talent Academy

Er is veel vraag naar maritieme engineeringsopdrachten die Saltwater levert. Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuw, fris talent. Saltwater Engineering biedt een dynamische en uitdagende werkomgeving die groei en ontwikkeling stimuleert voor alle medewerkers, inclusief stagiaires.

Ben jij een student en op zoek naar een stageplek en doe je dit het liefst in een inspirerende, creatieve en stimulerende omgeving? Onze Young Talent Academy creëert mogelijkheden voor stagiaires om verantwoordelijkheden op zich te nemen, zodat ze op een positieve manier met druk leren omgaan en leren om elke uitdaging aan te gaan onder de juiste begeleiding van onze ingenieurs.

Een stage bij Saltwater geeft je een kijkje in de keuken van een toonaangevend marine engineering bedrijf, waar geen project te complex of te gewaagd is.

Ben je geïnteresseerd en op zoek naar een stageplek? Breng dan je talent naar Saltwater! Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.